меню-вторые блюда(ky) | Сеть заведений Чайхана NAVAT
 
Жылкы этинен бешбармак575гр350 сом
Жылкы этине колго кесилген кесме кошулуп, козунун даамдуу бышкан сорпосу аралаштырылып даярдалат

Койдун этинен бешбармак415гр265 сом
Козунун этине колго кесилген кесме аралаштырылып, козунун этинин сорпосу кошулуп даярдалат

Уй этинен бешбармак475гр265 сом
Уйдун этине колго кесилген кесме кошулуп, козунун сорпосу аралаштырылып жасалат

Гюролагман400гр215 сом
Козунун этине жана жаӊы бышкан жемиштерге колго кесилген кесме кошулуп даярдалат

Үйдөгүдөй ган-фан400гр195 сом
Козунун этине жана жаӊы бышкан жемиштерге сууга бышкан күрүч менен соус

Үйдөгүдөй лагман400гр195 сом
Козунун этине жана жаӊы бышкан жемиштерге колго кесилген кесме менен соус кошулуп даярдалат


Гюроганфан400гр215 сом
Козунун этине жаӊы бышкан жемиш менен сууга бышкан күрүч кошулат

Босолагман400гр220 сом
Жер-жемиш менен кошо куурулган торпоктун этине колго кесилген кесме менен өткүр кошулмалар аралаштырылып даярдалат

Үйдөгүдөй куурдак350гр360 сом
Кой этинен картошка кошулуп даярдалат Козунун жумшак этине кызара куурулган картошка менен тоголок пияз кошулуп даярдалат

Сомян400гр220 сом
Жаӊы бышкан жер-жемиш менен үй шартында даярдалган клецки ачык отто курулуп, кытай татымалдары аралаштырылып,бир аз демделеген торпоктун жумшак эти.

Куурулган чүчпара200гр205 сом
Үйдөгүдөй даярдалып, кызара куурулган (кыртылдак) чүчпара

Эттен жасалган манты1/5шт33/165 сом
Жумшак камырга эттен фарш түйүлүп, бууга бышырылып, помидордун негизиндеги соус менен берилген тамак

Ашкабактан/жүсөйдөн (мезгилине карата) манты 1/5шт32/160 сом
Жумшак камырга ашкабактан жана жемиштерден /жүсөйдөн фарш түйүлүп, бууда бышырылып, помидордун негизиндеги соус менен берилет.

Эттен даярдалып, куурулган манты1/5шт34/170 сом
Жумшак камырга эттен фарш түйүлүп, бууга бышырылып,фритюрда кызарганча куурулган манты помидордун негизиндеги соус менен берилет

Ашкабактан /жүсөйдөн (мезгилине карата) түйүлүп, куурулган манты1/5шт33/165 сом
Ашкабантан жана жашылчалардан жумшак камырга түйүлүп, бууда бышырылып, фритюрада кызарганча куурулатда, помидордун негизиндеги соус менен берилет

Лян-Фу350гр150 сом
Буурчак крахмалдын негизинде даамдуу татымалдар жана жашылчалардан жасалган соус кошулуп даярдалган муздак тамак

Лазыджи300гр250 сом
Тооктун жумшак сулп этинин кесиндилери жашылча менен ачык отто куурулуп, кытай татымалдаркошулуп даярдалат

Аш-Лям-Фу350гр160 сом
Майда тууралган жемиштерден соус жасалып, даамдуу кошулмалар менен аралаштырылып, муздак кесменин негизинде даярдалган муздак тамак

Лазуро300гр310 сом
Торпоктун жумшак эти жашылча-жемиштер менен ачык отто куурулуп, кытай кошулмалары менен аралаштырылат

Сожиданжүсөйү200гр135 сом
Жүсөй менен жасалган ширелүү омлет

Пайдалуу300гр310 сом
Броколи менен түрдүү татымалдар кошулуп, өсүмдүк майында куурулган жумшак уйдун эти.

Тоок кунжут менен300гр310 сом
Ширелүү жемиштерге кунжут аралаштырылган жумшак тооктун эти.

Жандуу300гр310 сом
Өткүр кычкыл соуска сарымсак кошулуу менен даярдалган ширелүү салат

Момо-сяй400гр230 сом
Ачытылган камырдан нан азыгы уйдун эти менен жер –жемиштен даярдалган ширелүү соус менен берилет.

Сяй балыгы300гр330 сом
Куймакта куурулган судактын жумшак сулп эти жер-жемиштер жана помидордун кычкыл соусу менен берилет.

Кычкыл-таттуу соустагы балык300гр320 сом
Помидордун кычкыл-таттуу соусу менен берилген судак балыгынын жумшак кесиндилери

Тоок этинен жемиштер менен куурдак300гр320 сом
Тоок санынын сулп этинин “Типан” чоюн табасында жашылчалар кошулуп даярдалган ширелүү кесимдери

Торпок этинен жемиштер менен куурдак300гр350 сом
Торпоктун сулп этинин “Типан” чоюн табасында жашылчалар кошулуп даярдалган ширелүү кесимдери

Судак балыгынан жемиштер менен куурдак300гр360 сом
Судак балыгынын сулп этинин “Типан” чоюн табасында жашылчалар кошулуп даярдалган ширелүү кесимдери.

Торпоктун этинен казан кебаб250гр340 сом
Торпоктун этинин тоголок пияз менен куурулуп, өткүр кошулмалар менен аралаштырылып берилет

Тооктун этинен казан кебаб250гр320 сом
Тооктун сулп этинен пияз кошуп куурулган жана өткүр кошулмалар кошулган даамдуу кесиндилери

Койдун этинен казан кебаб250гр340 сом
Козунун жумшак этинен тоголок пияз кошулуп куурулган жана өткүр кошулмалары менен берилген ширелүү тамак

Картошкадан вареник250гр160 сом
Картошкадан менен үйдөгүдөй жасалган варениктер каймак менен

Үйдөгүдөй котлеттер260гр250 сом
Үйдө жасалгандай ширелүү котлеттер томат соусу жана бадыраӊ кесимдери менен берилет (буга гарнир талап кылынат)

Икранын соусунда берилген судак300гр340 сом
Бууда бышырылып, каймак майы жана икрадан соус менен берилген судактын сулп эти

Эттен гош-нан300гр260 сом
Ортосуна эт салынып даярдалган ширелүү нан

Французча эт300гр235 сом
Жашылча жана сыр менен меште бышырылган уйдун жумшак эти.

Фрикассе250гр280 сом
Каймак соусу кошулуп даярдалган козу карын менен тоок эти

Гуляш200гр210 сом
Томат пастасы жана татымалдар менен табада демделген торпоктун эти.

Бефстроганов200гр215 сом
Торпоктун сметанадан жасалган соуста катыкталып даярдалган жумшак сулп эти

Бризоль250гр240 сом
Уйдун фаршынын ичине жаӊы - ӊ козу карын салынып, жумурткада куурулуп даярдалган тамак

Үйдөгүдөй балык360гр300 сом
Куймакта алтын түстүү кытырак кабыкчага чейин куурулган жаӊы форель. Үйдөгүдөй картошка менен берилет.

Фунчеза сяй400гр270 сом
Козунун жумшак эти, жүгөрү фунчезосу жана жаңы бышкан жер-жемиштин аралашмасына жыттуу татымалдар каныктырылып ачык отто куурулган ширелүү тамак

Семганын ризотто менен стейки440гр590 сом
Время приготовления – 40 мин
Семганын грилде бардык тарабынан куурулган стейки. ризотто гарнир менен берилет


Семганын икра соусу менен стейки425гр590 сом
Время приготовления – 40 мин
Каймак-май-икра соусу кошулуп даярдалган жумшак семгадан стейк


Семганын жашылча кошулган стейки 400гр590 сом
Время приготовления – 40 мин
Семганын жашылчалар данжасалган фирма соусу менен даярдалган стейки


НОВИНКА! Телятина в сливочном соусе 300гр310 сом
Горячее блюдо, готовящееся по традиционному рецепту европейской кухни из ломтиков нежной телятины, томленных в бархатном сырно-сливочном соусе. Подается с хрустящими тонкими пластиками обжаренного картофеля